Baby Spa Date

Baby Spa Date

Samen komen floaten? Dat kan!

Beschrijving

Maak je klaar voor een bijzondere ervaring met onze Happiest Baby Spa Date.

 

Speciaal samengesteld voor ouders die samen met meerdere baby’s willen komen floaten.

 

Dit pakket biedt de perfecte gelegenheid voor een gezellige en ontspannende tijd met jullie kleintjes!

Onze Happiest Baby Spa Date is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 1,5 jaar oud. Het is een geweldige manier om samen te genieten van het floaten en te profiteren van de vele voordelen die het biedt.

 

Bij aankomst worden de baby’s gewogen en gemeten, en krijgen ze een verpleegkundige check om ervoor te zorgen dat ze in optimale gezondheid verkeren.

 

Tijdens de 30 minuten durende floatsessie kunnen jullie baby’s genieten van het gevoel van gewichtloosheid terwijl ze veilig en comfortabel in het water drijven. Het is een geweldige manier om te ontspannen en tegelijkertijd de motorische vaardigheden en het lichaamsbesef van de baby’s te bevorderen.

 

Bij Happiest Baby Spa Date zorgen we voor alle benodigdheden, inclusief luiers, lotiondoekjes en verzorgingsproducten, zodat jij je volledig kunt richten op het genieten van de floatsessie met je kleintjes. We stellen ook handdoeken, hydrofiele doeken en zwemluiers ter beschikking.

Terwijl jullie ontspannen, bieden we ook koffie, thee en wat lekkers aan voor jou en de andere ouders/begeleiders. Het is een moment van gezelligheid en rust terwijl jullie kleintjes zich vermaken.

Onze gespecialiseerde babyverpleegkundige staat klaar om jullie te voorzien van advies op maat. We begrijpen dat elke baby uniek is, daarom zorgen we ervoor dat het advies is afgestemd op de behoeften van jouw baby.

Kies voor een bijzondere en ontspannende ervaring met onze Happiest Baby Spa Date.

 

Reserveer vandaag nog en geniet van kostbare tijd samen met jullie baby’s, waarbij jullie allemaal ontspannen en plezier hebben.

black friday Deal

50% korting op Happiest Baby Float

  • Geldig op alle boekingen t/m 31 december 2023
  • Niet geldig icm cadeaubonnen
  • De korting wordt bij je bezoek toegepast 
×

 

Hi!

Klik op de onderstaande chat om een bericht te sturen.

× Hoe kan ik je helpen?