Bubble Date

Bubble Date

Kom met max. 3 baby’s ontspannen tijdens deze Baby Bubble date.

Beschrijving

Maak je klaar voor een ontspannende en unieke ervaring met onze Happiest Baby Bubble Date.

Deze Babydate is perfect voor meerlingen of om samen met een vriendje te genieten. Het programma is speciaal ontworpen voor baby’s vanaf 6 weken tot ongeveer 12 maanden oud, waarbij we zorgen voor een veilige en rustgevende omgeving.

Bij aankomst worden de baby’s gewogen en gemeten, en krijgen ze een verpleegkundige check om ervoor te zorgen dat alles in optimale gezondheid verloopt.

Tijdens de 30 minuten durende floatsessie kunnen de baby’s genieten van het gevoel van gewichtloosheid terwijl ze veilig en comfortabel drijven. Dit zorgt niet alleen voor ontspanning, maar kan ook de motorische vaardigheden en het lichaamsbewustzijn van de baby’s stimuleren.

Bij Happiest Baby Bubble Date zorgen we voor alle benodigdheden, inclusief luiers, lotiondoekjes en verzorgingsproducten, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. We stellen ook handdoeken, hydrofiele doeken en zwemluiers ter beschikking.

Tijdens deze speciale Babydate krijg je ook een instructie babymassage en babyreflexologie, waarbij onze experts je begeleiden bij het geven van zachte en kalmerende massages aan je baby’s. We maken gebruik van natuurlijke massageolie om een rustgevende ervaring te creëren.

Terwijl de baby’s genieten, willen we ook dat jullie als ouders/begeleiders kunt ontspannen. Daarom bieden we koffie, thee en wat lekkers aan, zodat je kunt genieten van een moment van rust en gezelligheid.

Ons team van baby experts staat klaar om je te voorzien van advies op maat, gebaseerd op de individuele behoeften van elke baby. We begrijpen dat elke baby uniek is en we willen ervoor zorgen dat je de juiste begeleiding krijgt. Door onze expertise in baby’s kunnen we al jullie baby vragen direct beantwoorden.

Kies voor een ontspannende en verbindende ervaring met onze Happiest Baby Bubble Date. Reserveer vandaag nog en geniet van waardevolle momenten met jullie baby’s,

black friday Deal

50% korting op Happiest Baby Float

  • Geldig op alle boekingen t/m 31 december 2023
  • Niet geldig icm cadeaubonnen
  • De korting wordt bij je bezoek toegepast 
×

 

Hi!

Klik op de onderstaande chat om een bericht te sturen.

× Hoe kan ik je helpen?