Happiest Baby Float

Happiest Baby Float

Een momentje van ontspanning voor jouw en je baby!

Beschrijving

In onze babyspa in de Kop van Noord -Holland bieden we baby- floatsessies aan die speciaal zijn ontworpen om de zintuigen van je baby te prikkelen en tegelijkertijd een rustgevende en rustgevende omgeving te creëren.

Tijdens de floatsessie kan je baby genieten van het gevoel van gewichtloosheid terwijl hij of zij veilig in het water drijft. Dit bevordert niet alleen de ontspanning, maar kan ook de motorische vaardigheden en het lichaamsbesef van je baby verbeteren.

Bij Babyspa Happiest Baby zorgen we voor alle benodigdheden, waaronder luiers, lotiondoekjes en verzorgingsproducten, zodat jij je volledig kunt concentreren op het genieten van de floatsessie met je kleintje. Ook handdoeken, hydrofiele doeken en zwemluiers voor je baby zijn in onze Spa aanwezig.

Terwijl je baby geniet, zorgen we er ook voor dat jij als ouder kunt ontspannen en genieten van de rustige sfeer van onze babyspa. Neem plaats in onze gezellige Spa, geniet van een kopje koffie of thee en verwen jezelf met wat lekkers terwijl je toekijkt hoe je kleintje zich ontspant en plezier heeft.

Onze getrainde en ervaren medewerkers staan altijd klaar om je te voorzien van een professioneel baby advies en begeleiding op maat. We begrijpen dat elke baby uniek is, daarom zorgen we ervoor dat de floatsessie wordt aangepast aan de behoeften en ontwikkelingsfase van jouw baby.

black friday Deal

50% korting op Happiest Baby Float

  • Geldig op alle boekingen t/m 31 december 2023
  • Niet geldig icm cadeaubonnen
  • De korting wordt bij je bezoek toegepast 
×

 

Hi!

Klik op de onderstaande chat om een bericht te sturen.

× Hoe kan ik je helpen?