Ultimate Relax Float

Ultimate Relax Float

Ultiem genieten voor jouw en je kindje. Dit pakket bestaat uit Floaten, babymassage en reflexologie.

Beschrijving

Dit speciale pakket is ontworpen om zowel jou als je baby te laten genieten van een rustgevende en verzorgende sessie.

Ons Ultimate Relax Float-pakket is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken tot 1 jaar oud. Bij aankomst wordt je baby gewogen en krijg je een verpleegkundige check om ervoor te zorgen dat alles in optimale gezondheid verloopt.

De floatsessie van 30 minuten is het hoogtepunt van het pakket, waarbij je baby in een veilige en rustgevende omgeving kan drijven. Terwijl je kleintje geniet van het gevoel van gewichtloosheid, kun je ontspannen en zien hoe je baby zich helemaal op zijn gemak voelt.

In onze Babyspa zorgen we ervoor dat je baby niets tekort komt. Het pakket is inclusief luiers, lotiondoekjes en verzorgingsproducten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de benodigdheden. Ook handdoeken, hydrofiele doeken en zwemluiers zijn inde Spa aanwezig en hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Naast het floaten is in het Ultimate Relax pakket ook een introductie babymassage en babyreflexologie inbegrepen. Zowel Babymassage als Babyreflexologie zijn naast ontspannend ook nog eens heel geschikt om babykwaaltjes, zoals krampjes, te kunnen verhelpen. Onze baby experts zullen je begeleiden bij het uitvoeren van zachte massages op je baby met behulp van natuurlijke massageolie, waardoor zowel jij als je kleintje een gevoel van rust en verbondenheid ervaren. Tijdens de massage kijken we naar wat jouw kindje nodig heeft. Hierdoor is ieder Ultimate Relax pakket uniek en speciaal op jouw kindje afgestemd.

Terwijl je baby verwend wordt, willen we er ook voor zorgen dat jij kunt ontspannen. Daarom bieden we koffie, thee en wat lekkers aan voor ouders/begeleiders, zodat je kunt genieten van een moment van rust terwijl je kleintje in goede handen is.

black friday Deal

50% korting op Happiest Baby Float

  • Geldig op alle boekingen t/m 31 december 2023
  • Niet geldig icm cadeaubonnen
  • De korting wordt bij je bezoek toegepast 
×

 

Hi!

Klik op de onderstaande chat om een bericht te sturen.

× Hoe kan ik je helpen?