In Nederland zijn er momenteel geen regels omtrent het starten van een Babyspa. Iedereen kan een babyspa beginnen, een diploma is hier niet voor nodig. In mijn Babypraktijk merkte ik dat ouders daardoor soms vreemde en zelfs onveilige adviezen kregen.

Dit was voor mij dan ook de motivatie om mijn Babypraktijk uit te breiden met een Babyspa. Ik wilde een plek creëren waar ouders niet alleen even een momentje konden ontspannen met hun baby. Maar waar ze ook direct terecht konden met al hun vragen.

De afgelopen vijfentwintig jaar ben ik niet alleen werkzaam geweest als Neonatologieverpleegkundige maar heb ik me ook gespecialiseerd in overmatig huilen, slaap en voedingsproblemen van baby’s. Door alle opgedane kennis kunnen ouders met al hun baby vragen in de Babyspa terecht.

Danielle Kempers

Als professional ben ik bovendien goed in staat om een baby te ‘lezen’. Hierdoor kan ik iedere sessie aanpassen op de behoefte van de desbetreffende baby.

Naast het geven van adviezen is het uiteraard mijn missie om jullie als jonge ouders echt even een ontspannen uitje met je kindje te geven.

Onze Babyspa is luxueus en rustig ingericht. Alles wat je nodig hebt is in de Babyspa aanwezig. Het enige dat jullie mee hoeven te nemen is je baby(s) en de benodigdheden om een voeding te kunnen geven.

black friday Deal

50% korting op Happiest Baby Float

  • Geldig op alle boekingen t/m 31 december 2023
  • Niet geldig icm cadeaubonnen
  • De korting wordt bij je bezoek toegepast 
×

 

Hi!

Klik op de onderstaande chat om een bericht te sturen.

× Hoe kan ik je helpen?